Mirë se vini

Mirë se vini në faqen tonë. Këtu do të gjeni të gjitha informacione në lidhje me  shoqatën tonë, po dhe më shumë. Urdhëroni dhe ndihmoni në zgjërimin dhe pasurimin e kësaj faqe. Kalofshi mirë!

Terminet e radhės

Sonntag 26.02.2017
19:00-21:00 Mbledhja e kryesisė

Aktualitete

Mbledhja e kuvendit me 12.02.17

Mė datė 12 shkurt 2017 Shoqata humanitare Tearca nė Zvicėr mbajti kuvendin e saj pėr vitin 2017....> mehr
12.02.2017