Mirë se vini

Mirë se vini në faqen tonë. Këtu do të gjeni të gjitha informacione në lidhje me  shoqatën tonë, po dhe më shumë. Urdhëroni dhe ndihmoni në zgjërimin dhe pasurimin e kësaj faqe. Kalofshi mirë!

Aktualitete

Ngushėllime

Shoqata humanitare Tearca nė Zvicėr shpreh ngushėllimet mė tė sinqerta pėr vdekjen e Adem Adem...> mehr
29.12.2016

Urime vitin e ri 2017

Shoqata humanitare Tearca në Zvicër ua uronë të gjithë qytetarëve të Tearcës këtu në Zvicër, në vendlindje, po ashtu në të gjitha anët e botës vitin e ri. Ju urojm shëndet dhe suksese për vitin 2017.