Publicitet

AG-CLASSIC - F. Ibraimi

Buloni
 
Mustafi Transporte
 
Zahhntechnik PERSEUS
 
Reklama 

Identifikimi
Ndihmat tuaja

Nëse keni interesim ta ndihmoni financiarisht Shoqatën tonë, ju lutemi përdorni të dhënat e mëposhtme:

________

UBS AG
CH-8098 ZUERICH

CH4300261261355663M1K
Humanitarem Verein Tearce
3427 Utzenstorf


Post-Konto: 80-2-2


Përkujtim:

Paratë e anëtarësisë apo të ndihmave tjera që do t'ia dhuroni Shoqatës sonë mund t'i deklaroni gjatë plotësimit të formularit për tatim ndaj shtetit zviceran.

Radio Sharri
Vizitorët tanë:

free counters

Home

Shoqata Humanitare "Tearca" Zvicër shpreh ngushëllimet sinqerta për ndërrimin jetë Harun Mamutit nga fshati Tearcë. E lusim All-llahun Fuqiplotë   ndjerin ta ketë mëshiruar, kurse familjarëve tij u dëshirojmë durim, sabër dhe gjitha mirat këtë dhe botën tjetër.

 

 

ShH "Tearca" Zvicër ju lajmëron se e ka përfunduar me sukses aksionin për tubimin e mjeteve financiare për ndërtimin e shtëpisë z. Minir Nezirit nga f. Tearcë. Bashkë me 2'000.- Fr. Shoqata jonë i ka ndarë nga fondi i saj, gjithsej janë tubuar 9'045.- Fr., shumë kjo e cila tanimë i është dorëzuar familjes Neziri.

Ne i falënderojmë përzemërsisht të gjithë ata na mbështetën këtë aksion duke e lutur Zotin t'i shpërblejë me të mirat e Tij. Në ndërkohë edhe familjes Neziri i urojmë hyrje sa më të shpejtë shtëpinë e re dhe një jetë të lumtur të.

Me nderime, kryesia e ShH "Tearca" në Zvicër

 

SHH "Tearca" Zvicër organizon turnirin tradicional futbollit, do mbahet 25 maj 2014 Alte Basadingerstr. 10, 8253 Diessenhofen.

Për tri vendet e para janë paraparë këto çmime:

Vendi i parë: 300.- CHF

Vendi i dytë: 150.- CHF

Vendi i tretë: 100.- CHF

Paraqitja e ekipeve mund bëhet deri 21 maj '14, email adresën: Kjo Adresë e Postës Elektronike është e mbrojtur nga reklamat e pa dëshirueshme.Ju duhet JavaScript e lejuar për ta shikuar atë . Klikoni këtu!

 

 

nderuar bashkëfshatarë

Bashkësia Lokale e fshatit tonë Tearcë organizon ndërtimin e një shtëpie për familjen e Minir Nezirit nga Tearca, një familje tek e cila thuajse gjithë anëtarët janë hendikepuar.

Këtij organizimi dhe kërkesës nga Bashkësia Lokale  i bashkëngjitet edhe SHH "Tearca" nga Zvicra, e cila për këtë qëllim ka ndarë një shumë hollash prej 2'000.- Sfr. nga fondi i saj.

njëjtën kohë ne i lusim gjithë tearcalit bujarë e fisnikë kontribuojnë edhe tej me një shumë hollash sipas dëshirës dhe mundësisë, mënyrë kjo familje t'i gëzojë kushtet normale për jetesë një shtëpizë re.

Llogarinë bankare SHH "Tearca" Zvicër e keni rubrikën e anës majtë web faqes sonë "Ndihmat Tuaja".

Ju falënderojmë për mirëkuptimin!

Me respekt, kryesia e SHH "Tearca" Zvicër

 

SHH "Tearca" Zvicër i fton banorët e Tearcës jetojnë Zvicër, t'i mbushin formularët e nevojshëm për t'u regjistruar mënyrë mund votojnë ambasadën e Republikës Maqedonisë Bernë, për zgjedhjet e parakohshme parlamentare RM.

këto zgjedhje do zgjidhen edhe 3 deputetë nga diaspora. Para dy vitesh këto 3 mandate i fituan maqedonas, edhe pse ne jemi shumicë diasporë, sidomos Evropë dhe Amerikë. Ne ju bëjmë thirrje ta shfrytëzoni drejtën tuaj për votim dhe votoni kandidatin shqiptar nga Evropa.

Afati i paraqitjes përfundon 30 mars 2014, kurse zgjedhjet e deputetëve diasporës do zhvillohen 26 prill 2014 ambasadën e Republikës Maqedonisë Bernë.

Ju duhet mbushni:

1. Formularin Nr. 29 (shkarko këtu) dhe

2. Fletëparaqitjen Nr. 30 gs (shkarko këtu).

I plotësoni këto dy dokumente dhe bashkë me një kopje pasaportës dhe letërnjoftimit ose Aufenthaltsausweisit i dërgoni ambasadën e RM Bernë ose i dërgoni drejtpërdrejtë email adresën: Kjo Adresë e Postës Elektronike është e mbrojtur nga reklamat e pa dëshirueshme.Ju duhet JavaScript e lejuar për ta shikuar atë .

 

Ju njoftojmë se kandidati i vetëm i ka plotësuar kushtet për bursë dhe i cili edhe e ka fituar drejtën për bursë nga SHH "Tearca" Zvicër është Florijan Kazimi. Florianit i dëshirojmë shumë sukses shkollimin/studimin e tij mëtejshëm. Urime!

 

 

 
Stern Treuhand

Mesazhet tuaja
Mesazhi i fundit: 3 jave, 5 dite perpara
  • Nexhati : Të gjith Tearcalive ju a Uroj Festën e Fitër Bajramit Me Të gjith të Mirat në Jetë.
  • guest_5557 : Me rastin e ndarjes nga jeta te ndjerit Minir Nezirit , familjes se ti i drgoj ngushllime ma e sinqerta nga zvicra , dhe njikosihst familjes se ti dhe pasardhsve te ti tjau fale zoti sabrin , R. laci,
  • Rexhep Laci : Tearcali te nderuar , urime dhe agjerim te lehte ne ket muajte shejte te ramazanit , njikosisht ju pershendes te gjithve aty ku jetoni dhe veproni ,te fala.
  • Rexhep Laci : Tearcalit e nderurar , urime dhe agjerim te leht ne ket muajt te ssheithjt te ramazanit, njikosisht ju pershendes te gjithve ku jetoni dhe veproni .
  • Nexhati : Të gjith Tearcalive ju Uroj Lëshimin e xhamisë së re Në Përdorim.E Gëzofshi me Të gjith të Mirat.dhe Të gjith Muslimanëve Ju Uroj Muajn e shenjt Të Ramazanit.Tung Përshëndetje. Nexhati nga Gjermanija.
  • avni_kuka : Pershendetjebtegjithev. Perhaijr xhmin e rre ne tearc. Inshallah tagezojm me tmira. Pershendetje tegjithve klm
  • guest : Xhi u ba me turnirin kurni foto nuk citet
  • Nexhati. : shprehi Ngushëllimet Më Të Sinqerta nga Zemra Për Familjen Ceka. Kurse Të Ndjerin Zoti e shpërbleft Me xhehnet.
  • guest_3043 : Qasha asht puqi SERVET. Telumt medrejt ekije. Sham mair ekithan shtej. Pershendetje tegjithve
  • guest_5793 : Hahahahaha. Të Lumtë Zotri Serveti Të Përshëndes.


Në linjë
Momentalisht kemi 3 mysafirë në linjë
Statistikat
Deri më tani vizitorë : 98885