Turnire futbolli

Të ardhshmet

Për shkak të mungesës së interesit dhe pjesëmarrjes në turnet e mëparshme, kryesia e shoqatës ka vendosur të mos organizojë turne të mëtejshëm në të ardhmen e afërt. Kryesia e shoqatës është e gatshme të rivendosë këtë lloj organizimi përsëri në program, neqoftë se e shef të nevojshme dhe kërkohet nga shumica e anëtarësisë.
 

Të kaluarat

17. Dhjetor 2017 në Regensdorf ZH
Tearca Cup 2017 Në turnirin e rradhës në sallë që u luajt më 17.12.2017 në Regensdorf, në organi...
27. Mars 2016 në Frauenfeld (TG)
Më 27 Mars 2016, në qendrën sportive të Frauenfeldit TG (Sporthalle Auenfeld), Shoqata humanitar...
22. Gusht 2015 në Weinfelden (TG)
Më 22 gusht 2015, e shtunë, në qendrën sportive të Weinfeldes (TG), SHH "Tearca" organizoi turni...
15. Dhjetor 2013 në Frauenfeld (TG)
12. Maj 2013 në Frauenfeld (TG)
 Në turnirin e dytë të futbollit që u luajt më 12 maj 2013, në organizim të SHH "Tearca" në Zvic...
23. Shtator 2012 në Langenthal (BE)
Shoqata Humanitare "Tearca" në Zvicër më 23 shtator 2012 organizoi një turnir futbolli për qëlli...