Sekretari

 

Humanitärer Verein Tearca

Imran Neziri

Rehweg 6

8537 Nussbaumen

 

info[at]tearca.ch

 

Neni 2

Qëllimet e shoqatës janë

1. Njohja, bashkëpunimi dhe ndihma e ndërsjellë mes anëtarëve të saj përmes takimeve dhe aktiviteteve të ndryshme humanitare, kulturore, sportive etj.

2. Kontributi në zvogëlimin e pasojave të shkaktuara nga kriza ekonomike dhe shoqërore në vendlindje, përmes aktiviteteve humanitare dhe bamirëse.

3. Afirmimi i kulturës, sportit dhe arsimit shqip në Zvicër.

4. Kontributi në integrimin e komunitetit shqiptar në shoqërinë zvicerane përmes kontakteve dhe organizimit të aktiviteteve të përbashkëta humanitare me shoqata dhe institucione tjera me të njëjtin karakter.

 

Vlen për qytetin Tearcë dhe qytetarët e Tearcës në Zvicër...

 

Mesazhi juaj

Emri, Mbiemri
 
Email adresa
Mesazhi juaj
Codi sigurisë